Latte and a Book

Böcker lästa i September
Septembermånaden blev den månad jag har läst som mest i år, kan kanske bero på att vi haft en del förkylningar & så i familjen som gjort att man har varit hemma dagar som man egentligen skulle ha jobbat. Så många tillfällen för läsning har det varit :)
 
Här kommer listan på de böcker jag har läst.
 
 (Är lite ledsen då PicMonkey som jag alltid använt till mina kollage bilder är nu längre inte gratis, utan nu måste man betala & det är surt. Använde Canva för att radda upp böckerna nedanför, men måste hitta ett bättre sätt. Några förslag? :))
 
Annabelle - Lina Bengtsdotter
Och Blomstren Dö - Rebecca Edgren Aldén
Om Sanningen ska Fram - Elin Eldrestrand
Harry Potter och De Vises Sten - J.K Rowling
Döden Den Bitterbleka - Anne-Marie Schjetlein
Det Du Inte Vet - Anna Jansson
Vit Syren - Cecilia Sahlström
Revolutionens Ros - Alice Ekström (finns ej med på bild)
 
Dessa böcker tyckte jag om & är betygsatta från 3 stjärnor & uppåt :) 8 böcker jag kan rekommendera. Revolutionens Ros är inte med på bild här ovanför, men har du missat min recension av den så finns den HÄR :)
 
Angivaren - Jan-Erik Fjell
Ljuset Vi Inte Ser - Anthony Doerr
 
Dem här två böckerna tyckte jag minst om, Angivaren kunde jag inte läsa klart. Den var mer en "manlig" bok, jag hade svårt att relatera till nåt & jag lyckades inte komma in i boken efter många kapitel & valde därför att lägga bort boken. Men jag har även uppföljaren & kommer ge den en chans så småningom här i vinter.
 
Ljuset Vi Inte Ser var tyvärr inte så bra som jag hade läst, det har skrivits mycket gott om boken & då blev jag ju intresserad såklart. Men den fick tyvärr bara 2 stjärnor av mig för att detta var ingen bok för mig helt enkelt. jag hade nog för höga förhoppningar om den. 
 
9 böcker blev det om jag inte räknar med den jag fick lägga undan & det känns bra eftersom jag vanligtvis kan få till en 5-6 böcker max annars :)