Latte and a Book

En höst & vinter med Harry Potter
Före sommaren så bestämde jag mig för att i höst & vinter ska det bli en Harry Potter säsong. Att jag ska läsa alla Harry Potter böcker :)
För flera år sen så minns jag att jag fick lånat de första två böckerna, men tror det blev bara att jag läste den första & sen blev det inget mer. Har dock älskat filmerna & gör det ännu!
 
 
Först så ville jag köpa alla böcker, men har sen velat fram & tillbaka som jag ska köpa eller lyssna på böckerna på Storytel då jag hört att uppläsaren Stephen Fry är jättebra & jag provlyssnade lite & tyckte han lät som en bra uppläsare. 
 
Det vore kul att få ha hela Harry Potter samlingen, men jag bestämde mig till slut att jag lyssnar på böckerna. Men kommer jag över böckerna för ett bra pris så kommer jag garanterat köpa dem & har inget emot att läsa dem igen :)
 
Jag har lyssnat nu i 3,5 h på boken De Vises Sten & har insett hur nyttigt det är att läsa böckerna då man får så mycket mer utav berättelsen. Mer detaljer som inte får med sig av i filmerna. Oftast är det ju så, men kan varmt rekommendera att man läser också om filmen/filmerna man tycker mycket om finns i bokform. 
 
Stephen Fry gör Harry Potter mycket rättvis & han har den rätta dialekten & ger den rätta känslan. Så ska man lyssna på Harry Potter så är det Stephen Fry som gäller alla gånger :) 
 
 
#1 - http://nouw.com/blondiesworkhard

Jag gillar inte Harry potter. Men vad mysigt det är med bok, filt och te.
Min mamma älskade dock mer att lyssna på böcker så när hon gick bort fick jag alla hennes gamla böcker. 😍

Svar: Böcker har blivit ett bra sätt för mig att slappna av.
Latte and a Book

#2 - Maya

jag har inte läst böckerna ... bara sett filmerna. Man kanske skulle lyssna på dem?
Maken har läst dem. Men jag har inte böckerna kvar, skänkte alla våra böcker till Lions. (Och det var många, provade först sälja dem och skänka pengarna till barncancer föreningen men det gick så där) Så dom fick 200-300 böcker :P :)
Ha en bra dag!

#3 - Fröken hauffman

Låter som en härlig höst framför dig.

Svar: Få hoppas det :)
Latte and a Book

#4 - Christer Holm

Tycker man ska läsa böcker , men ha lyssningen komplement. Jag har läst alla böckerna med då jag var yngre.

Svar: Ljudböcker är bra vid promenader, på bussen mm.
Latte and a Book

#5 - Jennifer

Harry Potter har jag aldrig varit ett fan av :P

Svar: Nä, det kan vara olika det där :)
Latte and a Book